OVER

over

Hallo.
Ik ben Nora Vrba. Artdirector en blad- en beeldmaniak.

Na de DesignAcademy en een aantal jaren als ontwerper gewerkt te hebben voor verschillende bedrijven, kwam ik begin 2005 in dienst bij MediaPartners Group. Daar heb ik het plezier èn de fijne kneepjes van het bladenmaken geleerd.

In oktober 2011 werd het tijd om mijn creatieve horizon te verbreden en als zelfstandige verder te gaan. Je kan mij inhuren voor een project, van concept tot productie. Of voor een onderdeel ervan.

Vanuit ervaring, expertise en intuïtie denk ik mee over nieuwe concepten voor magazines, advertenties, websites, nieuwsbrieven, boeken en merkidentiteiten. Ik zet beeldbeleid uit, stuur beeldredacteuren en vormgevers aan en werk ontwerpen gedetailleerd uit.

Ieder merk, bedrijf of persoon heeft een verhaal. Ik ga op zoek naar dat ene, soms onzichtbare, ‘iets’ wat het verhaal uniek maakt. En vertel het dan in beeld, vorm en kleur.

 

 

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN:

Wendy Voois (freelance projectmanager): “In nauwe samenwerking met Nora de totstandkoming van het Maxeda magazine beleefd: zij als art director & stuwende kracht achter het hele creatieve proces. Ik als (interne) projectmanager & duwende kracht achter alle betrokken partijen – en dat waren er behoorlijk wat! Voor mij de 1e kennismaking met Nora en wat mij betreft zeker niet de laatste. Niet alleen is ze gewoon een leuk, vrolijk, betrokken en enthousiast mens, maar is ze bovenal waanzinnig creatief en razendsnel: redelijk ongebruikelijk voor de reguliere creatief (wat ze dus ook niet is :), maar wat mij betreft dé gouden combinatie voor mooi werk!”

Daniella Rous (freelance account manager): “Nora is zo’n creatief waar je mee kunt lezen en schrijven. Ze doorziet een briefing snel, is kritisch en tilt het naar een hoger plan. Nora is duidelijk, doortastend en een heel prettig mens om mee samen te werken. Ook is het fijn als een art director begrip heeft voor de planning en het beschikbare budget ;-)